Tips

Poliquin Live

De 5 bästa sätten att bygga stora underarmar

Wednesday, July 31, 2013 4:17 PM
1. Träna underarmarna ofta. Dina underarmar kan hantera väldigt mycket träning. Underarmens flexorer och extensorer kan tränas minst två gånger under en fem dagars cykel. Grepp träning kan göras dagligen. Låt inte pennhals nördar säga till dig att du kommer bli övertränad. Om det vore sant, så skulle det inte finnas några mekaniker. Alla mekaniker har en grym greppstyrka.
2. Se till att din pronerade curling styrka är strukturellt balanserad med din supinerade curling styrka. Du bör kunna curla 82% med ett pronerat grepp av vad du kan curla med ett supinerat grepp. Om inte så behöver din brachialis anticus och dina brachioradialis muskler specialiserade träning. Om du är balanserad, bör ditt neutrala grepp (hammare grepp) vara 15% bättre än ditt supinerade grepp. Med andra ord, om du kan curla ett par hantlar på 50 pounds med ett supinerat grepp på 6 reps så bör du kunna curla ett par hantlar på 57,5 pounds på samma antal reps med ett neutralt grepp.
3. Träna supinatorerna och pronatorer varannan träning. Ofta när en ny kund klagar över armbågs smärta, så utvärderar jag deras styrka i deras supinatorer och pronatorer. Den är oftast patetisk. När de börjar träna dessa försummade muskler, försvinner armbågs smärtan av sig själv.
4. Träna greppstyrka varje gång du tränar underarmarna. Avsluta alltid dinunderarms träningen med greppträning. Jag har över 25 olika gripdon på mitt center Poliquin Strength Institute. Jag skulle rekommendera www.DaveDraper.com eller www.gymequipment.uk.com för att köpa  några bra redskap.
 
5 Träna med tjocka handtag och hantlar. Det är en genväg till stora, starka underarmar. Plus den styrkan du får är mer funktionell. För att läsa mer om detta koncept:
Getting into the thick of training
 
 
... om du inte har några thick bars? Inga problem. Fat Gripz är ett bra alternativ.
 

Copyright ©2013 Charles Poliquin

FOLLOW US:

 

 

Join Our Email List Follow us on Twitter Follow us on Facebook Follow us on YouTube Follow us on Instagram